Home
Shop

Tips voor de correcte installatie van thuisbatterijen

In het algemeen kan elk nieuw of bestaand zonnesysteem worden gecombineerd met een systeem voor de opslag van elektriciteit. Planning en installatie moeten altijd in nauw overleg met een gespecialiseerd bedrijf worden uitgevoerd – niet in de laatste plaats om een maximaal gebruik van de overheidssubsidie te garanderen.

De huidige thuisbatterijen voor huishoudelijk gebruik hebben ongeveer de grootte van een koelkast met een iets geringere apparaatdiepte en zijn gewoonlijk modulair van ontwerp, zodat de opslagcapaciteit individueel kan worden aangepast aan het betrokken huishouden, afhankelijk van de elektriciteitsvraag en de grootte van het zonnesysteem.

De optimale plaats voor de accu-opslag is een ruimte waar het hele jaar door constante en gematigde temperaturen heersen, bijvoorbeeld een bijkeuken of een vorstvrije kelder.

Een thuisaccu mag niet werken bij temperaturen onder het vriespunt of bij temperaturen boven 40 graden Celsius, om schade en verlies van efficiëntie uit te sluiten.

De werking van de opslageenheid zelf veroorzaakt geen noemenswaardig lawaai of buitensporige warmteontwikkeling. Eenmaal aangesloten werkt een thuisbatterij volautomatisch in coördinatie met het gekoppelde zonnesysteem.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN & VOORDELEN VAN EEN THUISBATTERIJ VOOR U?

Doe een vrijblijvende en gratis informatie aanvraag.

Gratis thuisbatterij prijzen ontvangen en vergelijken
 Onafhankelijk en vrijblijvend advies
Gespecialiseerde adviseurs uit uw omgeving

Ontvang vrijblijvend thuisbatterij informatie

Verschillende merken en prijzen vergelijken
Gratis en vrijblijvend advies van deskundige installateurs
Gratis subsidie advies

THUISBATTERIJ MERKEN

POPULAIRE ARTIKELEN

VIEW MORE
Back to Top
Product has been added to your cart