Batterijenhuis BV lanceert Duracell thuisbatterij in Nederland

Batterijenhuis BV, een toonaangevende leverancier van batterijen en energieopslagoplossingen in Nederland, lanceert de Duracell thuisbatterij. Deze innovatieve energieoplossingen zijn vanaf vandaag beschikbaar en bieden huishoudens een betrouwbare en efficiënte manier om energie te beheren en op te slaan.

Energiemarkt staat voor grote uitdagingen

De energiemarkt kampt met fluctuaties in energieprijzen, druk op het elektriciteitsnet en de noodzaak om over te schakelen op duurzame energiebronnen. Thuisbatterijen bieden een oplossing door zonne-energie efficiënt op te slaan en te gebruiken wanneer dat nodig is. De introductie van de Duracell thuisbatterij speelt in op de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen, waardoor huishoudens hun afhankelijkheid van het elektriciteitsnet kunnen verminderen en energiekosten verlagen.

Volledige landelijke installatiedekking

Na 9 maanden hard werken biedt Batterijenhuis BV nu volledige landelijke installatiedekking. Van Vaalserberg tot Terschelling en van Rottumerplaat tot Sint Anna ter Muiden, alle installaties worden uitgevoerd door gecertificeerde installateurs, wat zorgt voor een kwaliteitsbeleving van A tot Z.

Ricardo Berruezo, CEO van Batterijenhuis BV

“Wij zijn verheugd om de Duracell thuisbatterijen aan ons assortiment toe te voegen. Dit ondersteunt onze klanten bij hun streven naar energieonafhankelijkheid en duurzaamheid. Duracell staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en wij zijn ervan overtuigd dat deze thuisbatterijen een waardevolle aanvulling zijn voor veel huishoudens in Nederland.”

Belangrijkste kenmerken van de Duracell thuisbatterij:

  • Betrouwbare energieopslag: Duracell thuisbatterijen slaan overtollige zonne-energie betrouwbaar op voor gebruik wanneer nodig.
  • Kostenefficiënt: Gebruik van opgeslagen energie tijdens piekuren kan de energierekening aanzienlijk verlagen.
  • Trading: De geïntegreerde 1C/1C rating maakt het mogelijk om binnen één uur volledig te laden en ontladen, wat een verdienmodel voor de consument betekent.
  • Milieuvriendelijk: Verbeterde efficiëntie van energieopslag en -gebruik helpt huishoudens hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duracell: zowel voor kleine als grote energiebehoeften

Duracell biedt thuisbatterijen van 5kWh, 10kWh, 15kWh, 20kWh en 25kWh, geschikt voor zowel kleine als grote energiebehoeften. Met een indrukwekkende laadcycli van 10.000 en een garantie van 10 jaar, garanderen deze thuisbatterijen langdurige prestaties. Het geïntegreerde Energy Management System (EMS) zorgt voor een optimale benutting van de opgeslagen energie, resulterend in extra besparingen en efficiënter energiebeheer.

Lancering

De lancering van de Duracell thuisbatterijen markeert een belangrijke stap voor Batterijenhuis BV in de uitbreiding van duurzame energieoplossingen. De thuisbatterijen zijn per direct beschikbaar via de website van Batterijenhuis BV.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Duracell thuisbatterijen en andere energieopslagoplossingen, bezoek de website van Batterijenhuis BV of neem contact op via thuisbatterij@batterijenhuis.nl of 085 0805192.